Kategóriák

Bőrgyógyászati magánrendelés 17. kerület Népszerű

Cím
2119, Pécel, Kölcsey u. 6.
Név
Dr. Thoma Mónika
Telefon
06-30/987-4310
Kategória

Bőrgyógyászati magánrendelésemen maximálisan odafigyelek arra, hogy XVII. kerületi betegeim is minimális várakozási idővel magas színvonalú ellátást kapjanak. Igyekszem az összes kérdésre, legyen az bármilyen apró dolog, kielégítő és laikusok számára is érthető választ adni. Botox kezeléssel, mélyhámlasztással és benőtt köröm műtéttel is várom pácienseimet!

Bőrgyógyászati magánrendelésemen anyajegy vizsgálattal is foglalkozom, mely a megnövekedett UV sugárzás és egyéb környezeti ártalmak miatt mindenki számára fontos, legalább évente egyszeri alkalommal! Speciális felszereléssel a bőr elváltozásait vizsgáljuk, a meglévő anyajegyekre kiemelt figyelmet fordítva. A bőrgyógyászati magánrendelésen akár a problémás anyajegyek eltávolítására is lehetőség van, illetve ugyanígy a szemölcsök műtéti eltávolítását is végzem, szükség szerint!

Szolgáltatásaim:

 • bőrgyógyász,
 • mélyhámlasztás,
 • botox kezelés,
 • ajak feltöltés XVII. kerület,
 • ráncfeltöltés,
 • anyajegyszűrés,
 • bőrrák szűrés,
 • anyajegy eltávolítás 17. kerület,
 • anyajegy vizsgálat,
 • szemölcs eltávolítás,
 • pikkelysömör kezelés,
 • ekcéma kezelés Rákoskeresztúr,
 • akne kezlés,
 • benőtt köröm műtét,
 • benőtt köröm eltávolítás,
 • mezoterápia,
 • bőrgyógyászati magánrendelő Rákoscsaba,
 • bőrgyógyász szakorvos

A bőrgyógyászati magánrendelésen kiváló hatásfokkal végzek botox kezeléseket is, de számos más bőrfiatalító eljárást is alkalmazok. Bőrpanaszok esetén is készséggel várom megkeresését!

Térkép
Képek (3)


1. Bádogos, tetőfedő,...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúri lakosok részére vállalok bádogos, tetőfedő munkákat. A XVII. kerületben tetőszigetelői feladatokat is ellátok.
2. Biztosítási ügyintézés...
    Rövid leírás: Rákosligeten található műhelyünk karosszéria javítással foglalkozik magas színvonalon, ahol a biztosítási ügyintézés átvállalásától a csereautóig minden megoldható! A XVII. kerületben várjuk.
3. Festés, mázolás,...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúri otthonokban vállalok festést, illetve ablakkeretek, ajtók mázolását. Szobák tapétázását is végzem, illetve a 17. kerületi lakásokban padlószőnyegezést is vállalok.
4. Gázszerelő, vízszerelő,...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúron keres vízszerelőt? Gázszerelő és fűtésszerelő is várja a XVII. kerületiek hívását! Mi megoldjuk Önnek, ha valamely készülék elromlott, csak egy hívás Önnek.
5. Autóbontó, bontott...
    Rövid leírás: Bontott alkatrészt keres autójához Rákoscsabán? XVII. kerületi autóbontónkban biztosan megtalálja a megfelelőt - ha nem, beszerezzük!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Bőrgyógyászati...
Rövid leírás: A XVII. kerületben is várom bőrgyógyászati magánrendelésemen, ha ráncfeltöltésre, vagy egyéb kezelésre vágyik. Rákoskeresztúron várom!
Zumba, fitness,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúron zumbázna? Fitness termünkben spinning is van a hatékony alakformálás érdekében! Szeretettel várjuk a hölgyeket a XVII. kerületben!
Esküvői ruha,...
Rövid leírás: Esküvői ruhakölcsönzőnkben a legújabb trend szerinti ruhákat találhatják meg a XVII. kerületi menyasszonyok, akár molett ruhaméretben is! Látogasson el hozzánk Rákoskeresztúrra!
Kapcsoló, dugalj,...
Rövid leírás: Világítástechnikai szaküzletünk kapcsolók, dugaljak, kábelek és vezetékek értékesítésével foglalkozik a XVII. kerületben. Amennyiben Önnek bármely termékre lenne szüksége, látogasson el üzletünkbe.
Autóbontó, bontott...
Rövid leírás: Bontott alkatrészt keres autójához Rákoscsabán? XVII. kerületi autóbontónkban biztosan megtalálja a megfelelőt - ha nem, beszerezzük!
Keringő oktatás,...
Rövid leírás: Olyan tánctanárt keres a XVII. kerületben, akik szalagavató táncoktatást és keringő tánc oktatását is vállalja? Akkor nézze meg honlapunkat, jöjjön el hozzánk, tanuljon meg velünk táncolni!
Vízszerelés,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúri ügyfeleim otthonában is vállalok radiátorcserét, komplett fűtésszerelést, ha szükséges. Emellett vízszerelési munkákat is végzek a XVII. kerületben!
Asztalos, konyhabútor,...
Rövid leírás: Ha Rákoskeresztúron keres egy jó asztalost, aki készít méretre konyhabútort, vagy komplett beépített szekrényt, mert egyedi bútort szeretne otthonába, hívjon a XVII. kerületben!
Fénymásolás, nyomtatás,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúron vállal cégünk fénymásolást színes kivitelben is, illetve nyomtatással is foglalkozunk. Fax küldésével kapcsolatban, vagy fax fogadással kapcsolatban is várjuk a 17. kerületben!
Mixer betonszállítás,...
Rövid leírás: Mixer betonszállítással foglalkozik rákoskeresztúri cégünk. Betonszivattyúzást is vállalunk, két évtizedes tapasztalattal a betonszállítás területén, a XVII. kerületben!