Kategóriák

Bőrgyógyászati magánrendelés 17. kerület Népszerű

Cím
2119, Pécel, Kölcsey u. 6.
Név
Dr. Thoma Mónika
Telefon
06-30/987-4310
Kategória

Bőrgyógyászati magánrendelésemen maximálisan odafigyelek arra, hogy XVII. kerületi betegeim is minimális várakozási idővel magas színvonalú ellátást kapjanak. Igyekszem az összes kérdésre, legyen az bármilyen apró dolog, kielégítő és laikusok számára is érthető választ adni. Botox kezeléssel, mélyhámlasztással és benőtt köröm műtéttel is várom pácienseimet!

Bőrgyógyászati magánrendelésemen anyajegy vizsgálattal is foglalkozom, mely a megnövekedett UV sugárzás és egyéb környezeti ártalmak miatt mindenki számára fontos, legalább évente egyszeri alkalommal! Speciális felszereléssel a bőr elváltozásait vizsgáljuk, a meglévő anyajegyekre kiemelt figyelmet fordítva. A bőrgyógyászati magánrendelésen akár a problémás anyajegyek eltávolítására is lehetőség van, illetve ugyanígy a szemölcsök műtéti eltávolítását is végzem, szükség szerint!

Szolgáltatásaim:

 • bőrgyógyász,
 • mélyhámlasztás,
 • botox kezelés,
 • ajak feltöltés XVII. kerület,
 • ráncfeltöltés,
 • anyajegyszűrés,
 • bőrrák szűrés,
 • anyajegy eltávolítás 17. kerület,
 • anyajegy vizsgálat,
 • szemölcs eltávolítás,
 • pikkelysömör kezelés,
 • ekcéma kezelés Rákoskeresztúr,
 • akne kezlés,
 • benőtt köröm műtét,
 • benőtt köröm eltávolítás,
 • mezoterápia,
 • bőrgyógyászati magánrendelő Rákoscsaba,
 • bőrgyógyász szakorvos

A bőrgyógyászati magánrendelésen kiváló hatásfokkal végzek botox kezeléseket is, de számos más bőrfiatalító eljárást is alkalmazok. Bőrpanaszok esetén is készséggel várom megkeresését!

Térkép
Képek (3)


1. Öntözéstechnika,...
    Rövid leírás: Cégünk 20 éves múlttal foglalkozik öntözéstechnikával a XVII. kerületben. Automata locsolóberendezések telepítését vállaljuk Rákoskeresztúron!
2. Katonai ruházat...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúr határában várja üzletünk nem csak katonai ruházattal! Ha katonai felszerelést keres, hatalmas választékkal várjuk a XVII. kerületieket!
3. Reklámgrafika,...
    Rövid leírás: Reklámtáblát készíttetne Rákoskeresztúron? Cégünk reklámgrafikai kivitelezést vállal, sőt, akár egyedi ajándéktárgyakkal is rendelkezésre állunk a XVII. kerületben!
4. Polgári jog, cégjog,...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúr közelében található ügyvédi irodám polgári jogra specializálódott. Cégjogi képviseletet látunk el, emellett ingatlanjoggal foglalkozunk a 17. kerületi ügyfelek részére.
5. Szemorvosi vizsgálat...
    Rövid leírás: Ha a 17.kerületben él és megbízható szemorvosi vizsgálatra menne, vagy kontaktológust keres, jöjjön el szemészeti magánrendelésünkre!Kattintson ide!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Bőrgyógyászati...
Rövid leírás: A XVII. kerületben is várom bőrgyógyászati magánrendelésemen, ha ráncfeltöltésre, vagy egyéb kezelésre vágyik. Rákoskeresztúron várom!
Esküvői ruha,...
Rövid leírás: Esküvői ruhakölcsönzőnkben a legújabb trend szerinti ruhákat találhatják meg a XVII. kerületi menyasszonyok, akár molett ruhaméretben is! Látogasson el hozzánk Rákoskeresztúrra!
Zumba, fitness,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúron zumbázna? Fitness termünkben spinning is van a hatékony alakformálás érdekében! Szeretettel várjuk a hölgyeket a XVII. kerületben!
Kapcsoló, dugalj,...
Rövid leírás: Világítástechnikai szaküzletünk kapcsolók, dugaljak, kábelek és vezetékek értékesítésével foglalkozik a XVII. kerületben. Amennyiben Önnek bármely termékre lenne szüksége, látogasson el üzletünkbe.
Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Színesfémek és vashulladék felvásárlásával foglalkozunk, várjuk a XVII. kerületi, rákoskeresztúri érdeklődőket! Igény szerint vállalunk bontást. Amennyiben kérdése van hívjon.
Autóbontó, bontott...
Rövid leírás: Bontott alkatrészt keres autójához Rákoscsabán? XVII. kerületi autóbontónkban biztosan megtalálja a megfelelőt - ha nem, beszerezzük!
Állatfelszerelés,...
Rövid leírás: Rákoscsabai állatfelszerelés boltunk várja Önt! Ha kutyájának, macskájának a legjobb állateledelt szeretné, keressen meg minket a XVII. kerületben!
Bélyegző készítés,...
Rövid leírás: Rákoscsabai és sürgősen névjegy készítésre van szüksége? A XVII. kerületiek részére bélyegző készítést is vállalunk rövid határidővel.
Pedikűr, műköröm XVII....
Rövid leírás: Rákoskeresztúri szalonunk a szépségápolást pedikűrrel, műköröm építéssel teszi teljessé. Várjuk a 17. kerületi hölgyeket a legújabb trendekkel!
Tenisz oktatás, gyerek...
Rövid leírás: Tenisz oktatást keres gyermekének Rákoskeresztúron? Gyerek tenisz oktatással foglalkozunk a XVII. kerületi komplexumunkban!