Kategóriák

Bőrgyógyászati magánrendelés 17. kerület Népszerű

Cím
2119, Pécel, Kölcsey u. 6.
Név
Dr. Thoma Mónika
Telefon
06-30/987-4310
Kategória

Bőrgyógyászati magánrendelésemen maximálisan odafigyelek arra, hogy XVII. kerületi betegeim is minimális várakozási idővel magas színvonalú ellátást kapjanak. Igyekszem az összes kérdésre, legyen az bármilyen apró dolog, kielégítő és laikusok számára is érthető választ adni. Botox kezeléssel, mélyhámlasztással és benőtt köröm műtéttel is várom pácienseimet!

Bőrgyógyászati magánrendelésemen anyajegy vizsgálattal is foglalkozom, mely a megnövekedett UV sugárzás és egyéb környezeti ártalmak miatt mindenki számára fontos, legalább évente egyszeri alkalommal! Speciális felszereléssel a bőr elváltozásait vizsgáljuk, a meglévő anyajegyekre kiemelt figyelmet fordítva. A bőrgyógyászati magánrendelésen akár a problémás anyajegyek eltávolítására is lehetőség van, illetve ugyanígy a szemölcsök műtéti eltávolítását is végzem, szükség szerint!

Szolgáltatásaim:

 • rákosligeti bőrgyógyász,
 • mélyhámlasztás,
 • botox kezelés,
 • ajak feltöltés XVII. kerület,
 • ráncfeltöltés,
 • anyajegyszűrés,
 • bőrrák szűrés,
 • anyajegy eltávolítás 17. kerület,
 • anyajegy vizsgálat,
 • szemölcs eltávolítás,
 • pikkelysömör kezelés,
 • ekcéma kezelés Rákoskeresztúr,
 • akne kezlés,
 • benőtt köröm műtét,
 • benőtt köröm eltávolítás,
 • mezoterápia,
 • bőrgyógyászati magánrendelő Rákoscsaba,
 • bőrgyógyász szakorvos

A bőrgyógyászati magánrendelésen kiváló hatásfokkal végzek botox kezeléseket is, de számos más bőrfiatalító eljárást is alkalmazok. Bőrpanaszok esetén is készséggel várom megkeresését! A hirdetésben megadott weboldalamon megtekintheti a bőrgyógyászati kezeléseimet, melyekről bemutatkozó szöveget is olvashat!

Térkép
Képek (3)


1. Közjegyző Rákoskeresztúr
    Rövid leírás: Többek között okirat készítéssel várom rákoskeresztúri ügyfeleimet közjegyzői irodámban. A XVII. kerületieket várom szolgáltatásaimmal.
2. Kutya ivartalanítás 17....
    Rövid leírás: Speciális eljárással végezzük a kutya ivartalanítást Rákoskeresztúron, s állatorvosi rendelőnk ugyanezzel a laparoszkópos eljárással vállal macska ivartalanítást is a XVII. kerületben!
3. Kormánymű javítás,...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúron várja műhelyünk kormányműjavítással, illetve szükség és probléma esetén szervószivattyú javítást is végzünk XVII. kerületi autószervizünkben.
4. Bőrgyógyászati...
    Rövid leírás: A XVII. kerületben is várom bőrgyógyászati magánrendelésemen, ha ráncfeltöltésre, vagy egyéb kezelésre vágyik. Rákoskeresztúron várom!
5. Ingatlanjog,...
    Rövid leírás: Cégünk ingatlanjogi képviseletet lát el a XVII. kerületi megbízók jóvoltából. Ingatlanszerződések elkészítésében nyújtunk segítséget Rákoscsabán.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Bőrgyógyászati...
Rövid leírás: A XVII. kerületben is várom bőrgyógyászati magánrendelésemen, ha ráncfeltöltésre, vagy egyéb kezelésre vágyik. Rákoskeresztúron várom!
Zumba, fitness,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúron zumbázna? Fitness termünkben spinning is van a hatékony alakformálás érdekében! Szeretettel várjuk a hölgyeket a XVII. kerületben!
Esküvői ruha,...
Rövid leírás: Esküvői ruhakölcsönzőnkben a legújabb trend szerinti ruhákat találhatják meg a XVII. kerületi menyasszonyok, akár molett ruhaméretben is! Látogasson el hozzánk Rákoskeresztúrra!
Kapcsoló, dugalj,...
Rövid leírás: Világítástechnikai szaküzletünk kapcsolók, dugaljak, kábelek és vezetékek értékesítésével foglalkozik a XVII. kerületben. Amennyiben Önnek bármely termékre lenne szüksége, látogasson el üzletünkbe.
Autóbontó, bontott...
Rövid leírás: Bontott alkatrészt keres autójához Rákoscsabán? XVII. kerületi autóbontónkban biztosan megtalálja a megfelelőt - ha nem, beszerezzük!
Képkeretezés, üvegezés,...
Rövid leírás: Üvegezéssel és tükör készítéssel foglalkozunk a XVII. kerületben. A képkeretezés mellett üveg laminálást is végzünk rákoskeresztúri ügyfeleink részére.
Napozóágy, bárszék,...
Rövid leírás: Amennyiben egy jó minőségű kültéri karosszéket keres, nézze meg honlapunkon termék kínálatunkat, ahol vásárolhat napozóágyat vagy épp bárszéket is kültérre. Várjuk Önöket a 17. kerületben.
Spirituális...
Rövid leírás: Bach virágterápia tanfolyamot keres? Érdeklik az ezoterikus dolgok, szeretne többet tudni róluk? Akkor jöjjön el hozzánk a 17. kerületbe, tanfolyamaink közt megtalálja a spirituális pszichológia képzést is.
Kertépítés, füvesítés,...
Rövid leírás: Öntözőrendszer kiépítését tervezi 17. kerületi kertjében? Cégünk fő tevékenységei közt találja az automata öntözőrendszerek kiépítést, de vállalunk teljes kertépítést, füvesítést is.
Keringő oktatás,...
Rövid leírás: Olyan tánctanárt keres a XVII. kerületben, akik szalagavató táncoktatást és keringő tánc oktatását is vállalja? Akkor nézze meg honlapunkat, jöjjön el hozzánk, tanuljon meg velünk táncolni!