Kategóriák

Bőrgyógyászati magánrendelés 17. kerület Népszerű

Cím
2119, Pécel, Kölcsey u. 6.
Név
Dr. Thoma Mónika
Telefon
06-30/987-4310
Kategória

Bőrgyógyászati magánrendelésemen maximálisan odafigyelek arra, hogy XVII. kerületi betegeim is minimális várakozási idővel magas színvonalú ellátást kapjanak. Igyekszem az összes kérdésre, legyen az bármilyen apró dolog, kielégítő és laikusok számára is érthető választ adni. Botox kezeléssel, mélyhámlasztással és benőtt köröm műtéttel is várom pácienseimet!

Bőrgyógyászati magánrendelésemen anyajegy vizsgálattal is foglalkozom, mely a megnövekedett UV sugárzás és egyéb környezeti ártalmak miatt mindenki számára fontos, legalább évente egyszeri alkalommal! Speciális felszereléssel a bőr elváltozásait vizsgáljuk, a meglévő anyajegyekre kiemelt figyelmet fordítva. A bőrgyógyászati magánrendelésen akár a problémás anyajegyek eltávolítására is lehetőség van, illetve ugyanígy a szemölcsök műtéti eltávolítását is végzem, szükség szerint!

Szolgáltatásaim:

 • bőrgyógyász,
 • mélyhámlasztás,
 • botox kezelés,
 • ajak feltöltés XVII. kerület,
 • ráncfeltöltés,
 • anyajegyszűrés,
 • bőrrák szűrés,
 • anyajegy eltávolítás 17. kerület,
 • anyajegy vizsgálat,
 • szemölcs eltávolítás,
 • pikkelysömör kezelés,
 • ekcéma kezelés Rákoskeresztúr,
 • akne kezlés,
 • benőtt köröm műtét,
 • benőtt köröm eltávolítás,
 • mezoterápia,
 • bőrgyógyászati magánrendelő Rákoscsaba,
 • bőrgyógyász szakorvos

A bőrgyógyászati magánrendelésen kiváló hatásfokkal végzek botox kezeléseket is, de számos más bőrfiatalító eljárást is alkalmazok. Bőrpanaszok esetén is készséggel várom megkeresését!

Térkép
Képek (3)


1. Gumiszerelés...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúrról is várjuk ügyfeleinket gumiszereléssel, illetve szükség esetén gumijavítást is végzünk - bármit vállalunk, aminek kereke van és gurul! A 17. kerület szomszédságában működünk.
2. Tetőtérbeépítés,...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúron vállalunk tetőtér beépítést, gipszkartonozást, lakásfelújítást a XVII. kerületi megrendelők részére! Látogasson el honlapukra, ahol megtalálja szolgáltatásainkat!
3. Műanyag ablak...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúron keres műanyag ablak beépítésével, ablakcserével foglalkozó céget? Válassza akkor 17. kerületi cégünket, mely nagy tapasztalattal épít be műanyag ablakokat!
4. Alakformáló masszázs...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúron keres alakformáló masszázst?Ne keresgéljen tovább!Szépségszalonunk a masszázsok mellett sminktetoválással is várja vendégeit!
5. Autómentés,...
    Rövid leírás: Rákoshegyen foglalkozom autómentéssel, ha nem indul kocsija! Igény szerint vállalok autószállítást is a 17. kerületből bárhová, éjjel-nappal hívhatóan!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Bőrgyógyászati...
Rövid leírás: A XVII. kerületben is várom bőrgyógyászati magánrendelésemen, ha ráncfeltöltésre, vagy egyéb kezelésre vágyik. Rákoskeresztúron várom!
Esküvői ruha,...
Rövid leírás: Esküvői ruhakölcsönzőnkben a legújabb trend szerinti ruhákat találhatják meg a XVII. kerületi menyasszonyok, akár molett ruhaméretben is! Látogasson el hozzánk Rákoskeresztúrra!
Zumba, fitness,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúron zumbázna? Fitness termünkben spinning is van a hatékony alakformálás érdekében! Szeretettel várjuk a hölgyeket a XVII. kerületben!
Kapcsoló, dugalj,...
Rövid leírás: Világítástechnikai szaküzletünk kapcsolók, dugaljak, kábelek és vezetékek értékesítésével foglalkozik a XVII. kerületben. Amennyiben Önnek bármely termékre lenne szüksége, látogasson el üzletünkbe.
Autóbontó, bontott...
Rövid leírás: Bontott alkatrészt keres autójához Rákoscsabán? XVII. kerületi autóbontónkban biztosan megtalálja a megfelelőt - ha nem, beszerezzük!
Konténeres...
Rövid leírás: A XVII. kerület egész területén vállalok konténeres sittszállítást vállalok, non-stop elérhetősséggel. Precíz, gyors munkavégzés Rákoskeresztúron!
Kovácsoltvas kerítés,...
Rövid leírás: Kovácsoltvas kerítést szeretne rákoscsabai házához? A kerítéshez kovácsoltvas kapu is dukál! Bútorok, kiegészítők széles választéka a XVII. kerületben.
Mosógép javítás,...
Rövid leírás: Ha szakembert keres Rákoskerten, aki automata mosógép javítást vállal, hívjon! Mosó-szárítógép javítást is vállalok garanciával a XVII. kerületben.
Fiat, Alfa, Jumper,...
Rövid leírás: Rákoscsabai alkatrész üzletünk főleg Fiat és Alfa Romeo, valamint Jumper, Ducato és Boxer típusú kisteherautó alkatrészek értékesítésével foglalkozik.
Egészségügyi masszázs,...
Rövid leírás: Rákosligeten várjuk egészségügyi masszázzsal, de ha egy frissítő, relaxáló masszázst szeretne, akkor is nálunk a helye! A XVII. kerületben várjuk.