Kategóriák

Bőrgyógyászati magánrendelés 17. kerület Népszerű

Cím
2119, Pécel, Kölcsey u. 6.
Név
Dr. Thoma Mónika
Telefon
06-30/987-4310
Kategória

Bőrgyógyászati magánrendelésemen maximálisan odafigyelek arra, hogy XVII. kerületi betegeim is minimális várakozási idővel magas színvonalú ellátást kapjanak. Igyekszem az összes kérdésre, legyen az bármilyen apró dolog, kielégítő és laikusok számára is érthető választ adni. Botox kezeléssel, mélyhámlasztással és benőtt köröm műtéttel is várom pácienseimet!

Bőrgyógyászati magánrendelésemen anyajegy vizsgálattal is foglalkozom, mely a megnövekedett UV sugárzás és egyéb környezeti ártalmak miatt mindenki számára fontos, legalább évente egyszeri alkalommal! Speciális felszereléssel a bőr elváltozásait vizsgáljuk, a meglévő anyajegyekre kiemelt figyelmet fordítva. A bőrgyógyászati magánrendelésen akár a problémás anyajegyek eltávolítására is lehetőség van, illetve ugyanígy a szemölcsök műtéti eltávolítását is végzem, szükség szerint!

Szolgáltatásaim:

 • bőrgyógyász,
 • mélyhámlasztás,
 • botox kezelés,
 • ajak feltöltés XVII. kerület,
 • ráncfeltöltés,
 • anyajegyszűrés,
 • bőrrák szűrés,
 • anyajegy eltávolítás 17. kerület,
 • anyajegy vizsgálat,
 • szemölcs eltávolítás,
 • pikkelysömör kezelés,
 • ekcéma kezelés Rákoskeresztúr,
 • akne kezlés,
 • benőtt köröm műtét,
 • benőtt köröm eltávolítás,
 • mezoterápia,
 • bőrgyógyászati magánrendelő Rákoscsaba,
 • bőrgyógyász szakorvos

A bőrgyógyászati magánrendelésen kiváló hatásfokkal végzek botox kezeléseket is, de számos más bőrfiatalító eljárást is alkalmazok. Bőrpanaszok esetén is készséggel várom megkeresését!

Térkép
Képek (3)


1. Kormánymű javítás,...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúron várja műhelyünk kormányműjavítással, illetve szükség és probléma esetén szervószivattyú javítást is végzünk XVII. kerületi autószervizünkben.
2. Műszaki vizsgabázis...
    Rövid leírás: Rákoskeresztúr határában várja autóbusz és teherautó szervizünk, ahol tachográf illesztést is vállalunk. Műszaki vizsgabázisunk minden gépjárművet fogad a 17. kerületből!
3. Kutya ivartalanítás 17....
    Rövid leírás: Speciális eljárással végezzük a kutya ivartalanítást Rákoskeresztúron, s állatorvosi rendelőnk ugyanezzel a laparoszkópos eljárással vállal macska ivartalanítást is a XVII. kerületben!
4. Bőrgyógyászati...
    Rövid leírás: A XVII. kerületben is várom bőrgyógyászati magánrendelésemen, ha ráncfeltöltésre, vagy egyéb kezelésre vágyik. Rákoskeresztúron várom!
5. Ingatlanjog,...
    Rövid leírás: Cégünk ingatlanjogi képviseletet lát el a XVII. kerületi megbízók jóvoltából. Ingatlanszerződések elkészítésében nyújtunk segítséget Rákoscsabán.

Legkeresettebb

Bőrgyógyászati...
Rövid leírás: A XVII. kerületben is várom bőrgyógyászati magánrendelésemen, ha ráncfeltöltésre, vagy egyéb kezelésre vágyik. Rákoskeresztúron várom!
Esküvői ruha,...
Rövid leírás: Esküvői ruhakölcsönzőnkben a legújabb trend szerinti ruhákat találhatják meg a XVII. kerületi menyasszonyok, akár molett ruhaméretben is! Látogasson el hozzánk Rákoskeresztúrra!
Zumba, fitness,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúron zumbázna? Fitness termünkben spinning is van a hatékony alakformálás érdekében! Szeretettel várjuk a hölgyeket a XVII. kerületben!
Kapcsoló, dugalj,...
Rövid leírás: Világítástechnikai szaküzletünk kapcsolók, dugaljak, kábelek és vezetékek értékesítésével foglalkozik a XVII. kerületben. Amennyiben Önnek bármely termékre lenne szüksége, látogasson el üzletünkbe.
Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Színesfémek és vashulladék felvásárlásával foglalkozunk, várjuk a XVII. kerületi, rákoskeresztúri érdeklődőket! Igény szerint vállalunk bontást. Amennyiben kérdése van hívjon.
Festett bútor,...
Rövid leírás: Egyedi, festett bútort keres Rákoskeresztúron? Akkor nézze meg cégünk termékeit! Ha Önnek konyhabútorra is szüksége van, abban is tudunk segíteni Önnek, akár a 17. kerületben lakik vagy máshol Budapesten!
Redőny, szúnyogháló 17....
Rövid leírás: Amennyiben Ön rákoskeresztúron most vásárolna redőnyt, mert védené otthonát a melegtől, a betörőktől, hívjon bennünket! Szúnyoghálókat is készítünk a XVII. kerületben!
Esküvői ruha,...
Rövid leírás: Esküvői ruhakölcsönzőnkben a legújabb trend szerinti ruhákat találhatják meg a XVII. kerületi menyasszonyok, akár molett ruhaméretben is! Látogasson el hozzánk Rákoskeresztúrra!
Napellenző, redőny,...
Rövid leírás: Napellenző vagy redőny kell a házára? Akkor látogasson el hozzánk a 17. kerületbe, ahol széles termékválasztékot talál. Termékeink közt megtalálhatóak a szúnyoghálók is!
Lakásklíma,...
Rövid leírás: Rákoskeresztúri cégünk lakásklíma beszereléssel, hűtéstechnikával foglalkozik a XVII. kerületben! Bővebb információt talál rólunk honlapunkon.